Nieuw begin.

Aantal weken geleden kregen we te horen dat we helaas niet het stuk naast ons bij onze tuin konden krijgen. Erg jammer omdat we graag en plek voor ons en de Kids willen maken.

Een speelplek, relax plek en een moestuin plek. Kortom lekker genieten. Maar met een lange tuin van 2 ares zagen we dit niet.

Toen stond er ineens een advertentie op onze Facebook pagina van de moestuin vereniging iemand deed zijn tuin weg.

Dus wij zijn daar vorige week zondag heen geweest om te kijken en hebben een bod gedaan op de tuin. Omdat er veel dingen op stonden wilde de oude eigenaar er een vergoeding voor hebben.

Zondag avond kregen we dan bericht, hij ging akkoord met het bod. Maandag de dag er na met een bestuurslid beide tuinen bij langs en die zou er voor zorgen dat alles omgezet zou worden. 

Dinsdag hebben de oude eigenaren nog een en ander weggehaald wat ze wouden houden.  

Maar we zijn nu dus trotse eigenaar van 4 ares met 16 fruitbomen en veel moestuin bakken en een kas. De dagen er na hebben we zoveel mogelijk onze eigen groente hier heen gebracht en de helaas vergeten groente van de oude eigenaar geholpen. 

Er moet nog veel gebeuren maar het begin is er.

 We zijn enorm blij met deze tuin vooral na de diagnose van mijn man. Hij kan hier fijn terug trekken en genieten van de tuin. 

3 Responses

Geef een reactie