2e pinksterdag 

2de pinksterdag hadden we weinig te doen. Dus ik ging samen met mijn oudste puber zoon naar de volkstuin. Eerst even langs de welkoop, daar bloemkool en aubergine plantjes opgehaald.  Plus een net gekocht voor een andere huurder van de wrottersploech. Deze huurder had een oproep op de Facebook pagina van de wrottersploech neer gezet. En elkaar helpen is een kleine moeite.

Eenmaal aangekomen bij ons tuintje hebben we de nieuwe planten geplant. Ook weer wat om spitten, en oude rommel en gras uit het nog niet klaargemaakte stuk. Zo kan daar straks de palm kool staan als deze nog goed door groeit. De cherry tomaten plantjes verstevigd met stokken ivm er storm op komst was.

Thuis in de achtertuin hebben we een grote pot met 3 courgette planten. Deze doen het super goed! Elke dag mooie bloemen, ik weet dat je deze ook kan eten dit nog niet gedaan. Mijn gele courgette zaailing gaat nu ook snel nog even en ik zet hem in een grotere pot. Ben echt reuze benieuwd naar deze groente.

Zo dat waren de updates van de volkstuin, ik wil mijn berichten sneller online krijgen. Maar mijn verlof zit er op, onze kleine meid is 3 maand. 4.5 maand uit dienst geweest ivm ik eerder moest stoppen en dan valt het toch wel weer wat zwaar.

Hebben jullie nog tips voor mijn blog ?

Geef een reactie