Hightea broodjes

Daar was ik eindelijk weer, na een heftig jaartje weer een recept online. Door het overlijden van mijn zwager, de verhuizing van mijn zusje en onze eigen verhuizing ben ik weinig aan het bloggen toegekomen. Ook de moestuin was dit jaar basic.

Mijn bonus zus (mijn beste vriendin als sinds de basisschool) word bijna 30, en ik en mijn bonus moeder (haar moeder dus) wilden toch haar even in het zonnetje zetten. Dus we besloten zelf een hightea te organiseren voor haar (en die avond gezellig naar de sushi bar)

Hierdoor weer bezig gegaan met lekkere recepten. De kippesto had ik de dag er voor bij een high smootea deze was zo lekker en dus proberen na te maken.

Het hummus brood heb ik gemaakt omdat we zelf enorm gek op hummus zijn. Verder hebben we een broodje bitterbal gemaakt. En een komkommertje met geitenkaas een walnoot en honing.

Het brood heb ik lekker vers opgehaald jij de bakkerij afdeling van de Aldi, en heb ik nog een pepertje met roomkaas er bij gedaan.

Verder hadden wij de high tea over de middag verdeeld en hebben we later op de middag soesjes enz er bij gedaan.

Hummus broodje

Smeer een broodje in met je favoriete hummus, ik heb voor het gemak kant en klaar gebruikt van de jumbo de zoete peper hummus. Daar op doe je wat ruccola en een gekookt eitje. Garneer met wat peper en zout.

Kip pesto

Smeer op een broodje pesto, en doe hierop een plakje kipfilet, hierboven op doe je schijfjes komkommer ( in mijn geval 2 ivm ik de broodjes door de helft heb gedaan)

2 Responses

Geef een reactie