Zonder verpakking

Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan een fijne aarde voor mijn kids. En daar hoort ook bij dat er minder word weggegooid.

Ik dacht er een jaar geleden nog niet zo bij na, maar de laatste maanden ben ik toch informatie aan het verzamelen. Het is zo makkelijk om hup maar een tasje te kopen bij de supermarkt als je jou net gisteren gekochte plastic tasje bent vergeten. Of groente waar geen plastic om zit in een plastic zakje van de supermarkt te doen.

Vaak bedacht ik weer excuses, wat kan ik er in mijn eentje nou aan veranderen? Maar iets veranderen begint altijd bij je zelf. Ik zou graag zelf met minder afval willen leven, bewuster leven. Een steentje bijdragen aan een schonere aarde. Ik wil jullie graag meenemen naar die weg daarnaar toe. En zal jullie op de hoogte houden van mijn ervaringen en veranderingen.

Als jullie tips hebben hoor ik dat graag. Je kan alles volgen onder de categorie leven zonder afval

2 Responses

  • Wat goed van je dat je hier aandacht aan besteed! Zowel in je dagelijks leven als hier online. En inderdaad, het lijkt soms of één persoon niet zoveel verschil kan maken.. Maar ieder stapje is er ééntje..
    En iedere manier om plastic te voorkomen of verminderen is er ook ééntje. En als iedereen dat nu op deze manier zou doen, zouden we best ver komen met z’n allen.

Geef een reactie