Shampoo zonder verpakking

Vandaag 31 mei neem ik jullie mee met de eerste stap van minder rommeltje. Namelijk shampoo /zeep zonder plastic verpakking er omheen.

Via Instagram kwam ik helemaalshea tegen. Daar heb ik even op gekeken en informatie opgezocht.

Ik wist nog niet echt wat ik wilde bestellen dus ik ben maar voor een probeer pakket begonnen. Hier zitten 4 Zeepjes in die je zelf mag uitzoeken, of je laat je lekker verrassen door het team van helemaal shea.

Nadat ik wat informatie van de zeepjes had opgezocht heb ik uiteindelijk 4 zeepjes gekozen.

  • Dode zee modder zeep, voor je huid en haar.
  • Munt & honing haar zeep.
  • Monoï de Tahiti haar zeep.
  • Argan & rhassoul voor huid en haar

Vorige week heb ik het besteld en dinsdag kreeg ik het pakketje binnen.

Met een extraatje er bij :

Vanavond heb ik dus voor het eerst de shampoo getest. Zelf was ik enorm benieuwd naar Argan & rhassoul. Dus die heb ik als eerste gepakt.

Het zeepje schuimde goed. Bij het uitspoelen viel het me gelijk al op dat vrijwel snel al het schuim verdween. Dus dat is oké lijkt me. Wel had ik een stug gevoel bij het aanraken van mijn haar. Na het afdrogen was dit weg. Voor nu ben ik tevreden over dit Zeepje. Morgen bij het opstaan ben ik benieuwd of mijn haar ook stug is of droog.

Zeep bakje

Gerrit heeft voor kerst een blikken bakje gekregen met mini dove producten. Hierin bewaar ik de zeepjes die ik gebruikt heb.

Voor nu weltrusten.

Het is nu 1 juni, lag laat op bed. Mijn haar is nog wat klam maar voelt goed aan. Voelt ook schoon en ruikt niet.

Ze hebben ook een conditioner in zeep vorm deze wil ik ook toch ook bestellen deze week.

Voor wie ook graag eens dit wil proberen ik bestelde zelf dit proefpakket je.

Ik ben niet gevraagd hierover te bloggen, maar wil graag de webshop met jullie jullie delen.

5 Responses

  • Wat leuk dat je shampoo in vaste vorm hebt besteld! Ik heb de mijne van de Lush en ben hier ook tevreden over. Dat herinnerd mij dat ik nog steeds een artikel erover moet schrijven hihi. Ik ga binnenkort ook eens op deze website neuzen want het is altijd leuk om nieuwe artikelen te proberen. En je bespaart er ook flink mee! Zowel in prijs, gebruik en verpakking. Leuk zo’n probeerpakket, altijd handig als je nog niet bekend met het merk..

    Ps: je haar voelt altijd wat stugger aan na het gebruik van een zeepje ipv vloeibare shampoo, heeft iets met de samenstelling van het zeepje te maken. Omdat ze hier geen water aan toevoegen. Moet zeggen, na een tijdje merk je het bijna niet meer.

Geef een reactie