schoencadeautjes

Elk jaar is het weer afspeuren voor de leukste schoencadeautjes. Onze kids mogen 2x per week hun schoentje zetten, en krijgen ook niet altijd een cadeautje.

Onze bedragen van een schoenkadootje zijn rond de 4 euro. Het zijn notabene maar schoenkadootjes. De grotere kadootjes komt Piet in de grote zak brengen.

Zaterdag toen sinterklaas weer in ons landje was, mochten ze voor de eerste keer dit jaar hun schoentje zetten.

De jongsten kregen allebei een gaaf magnetisch tekenbord, van Spiderman en My little pony bij de Kruidvat weg. Deze waren €2,99 en ook nog eens 25% kassa korting. Mooie prijsjes dus. Benjamin was zaterdag niet thuis dus die kon niet zijn schoentje zetten.

En gisteren mochten onze Kids weer hun schoentje zetten, dit keer Benjamin ook. En ze waren vanmorgen ook enorm enthousiast toen ze hun schoentje zagen.

Lisanne kon niet wachten om de chocolademuntjes op te pakken … Die wilde ze het liefste gelijk  allemaal opeten haha.

Vandaag hadden ze deze play-doh klei in hun schoentje.

Heel erg leuk en dat voor maar €1,99 bij de action een betaalbare schoencadeautje dus. Onze oudste zoon Benjamin kreeg nieuwe oordopjes want ja dat is nog wel een dingetje, schoencadeautje voor hem verzinnen.

Wat kregen / krijgen jullie Kids?

One Response

  • Ik vind het leuke en passende cadeautjes voor in de schoen. Hoor soms bedragen, ai ai ai.
    Wij gaan volgend jaar voor het eerst schoentje zetten, voor dit jaar ( net twee jaar) vond ik het nog niet zo nodig. Ook omdat ze net jarig is geweest.

Geef een reactie