Paulines keuken blog insider.

Ik ben de laatste jaren erg geïnteresseerd in zelf koken en gezond koken. Gewoon zonder deen troep van de zakjes en pakjes. Het is gezonder en goedkoper. Zo heb ik eerst het kookboek zonder pakjes en zakjes van karin gekocht. Erg interessant boek met ook veel weetjes over wat voor troep er allemaal in de pakjes en zakjes zitten.

 

Ook ben ik veel op het internet gaan sneupen. En kwam met veel gezochte recepten steeds weer uit bij de website van uit paulines keuken.

Haar recepten in inspireerden mij enorm dus het was ook niet moeilijk om iets te vragen voor mijn verjaardag! Een kookboek van pauline!

Uit paulines keuken Sjoerdje's passie

 

Toen ik een Facebook oproep zag op paulines pagina hoeft ik niet lang na te denken. Het ging om een blog insider, je moest 3x iets schrijven op instagram over de gele kiwi, waarvan 2 recepten. Inruil hiervoor krijg ik het kookboek feelgood. Zelf ben ik dol op de hele kiwi ivm deze vol zit met gezonde vitamines.

Zelf heb ik mijn dagelijks ontbijtje op de foto gezet, en ik heb lekkere kiwi ijsjes gemaakt.

Ik ben benieuwd naar het boek.

Mijn lezers kan ik zeker www.uitpaulineskeuken.nl aanraden.

2 Responses

    • Hoezo heb je niks aan haar recepten? ivm je nu alleen vegan eet? voorheen deed je dit niet altijd toch? en je kan de recepten zelf een eigen draai geven toch? Dit doe ik met veel andere recepten zelf een andere style geven. welk boek heb je van haar?

Geef een reactie