Na regen komt zonneschijn

We zijn nu bijna een jaar verder, (10 maand om precies te zijn) toen onze wereld helemaal stil stond.

De hele periode was enorm zwaar, Gerrit is erg ziek geweest van de chemotherapie. Gebroken nachten niet voor de Kids maar om er voor mijn man te zijn.

We hebben vorige maand weer een scan gehad en er is niks meer te zien dus dat is super goed nieuws. Alle kanker cellen die er nog zaten heeft het lichaam zelf opgeruimd.

En van een een kale kop is Gerrit nu veranderd in een krullebol haha. Gerrit heeft altijd wel wat krul gehad maar waarschijnlijk zijn dit zoals ze noemen kankerkrullen.

We blijven nog wel jaren onder behandeling, wat erg fijn is. Eerst nog elke maand, daarna 2 jaar elke 3 maanden en daarna een aantal jaar om het half jaar.

De studie voor het sporten na de chemotherapie is ook klaar, en Gerrit zijn spieren zijn juist krachtiger geworden door al zijn harde werk. Wel heeft hij nu al een jaar last van zijn prostaat, wat er precies is zijn we nog niet achter. Waarschijnlijk is een zenuw beschadig hiervoor heeft hij vorige week medicatie gekregen en het gaat langzaam ietsje beter.

Wat de Chemotherapie nog meer vernield heeft is echt een toekomst kwestie. Voor nu heeft die rommel mijn man weer beter gemaakt.

One Response

  • Wat een super goed nieuws! Fijn om te horen dat het allemaal goed gaat en dat zelfs zijn spieren alles weer goed oppakken! Chemo blijft rommel, maar soms ontkom je er niet aan. Blij dat het er is. Hopelijk mogen jullie nu weer in wat rustiger vaarwater komen.

Geef een reactie