Half jaar. 

Wat is de tijd weer snel gegaan.  Onze kleine meid is al weer een half jaar. Zo dankbaar en blij dat ze bij ons is. Als we alles rondom gerrit 4 maand eerder hadden beleeft was ze er misschien niet eens geweest.

Want toen ik 4 maand zwanger was kwamen we in het hele kanker traject terecht. Het was zeker pittig om zwanger te zijn in zo’n stressvolle periode. Ik kreeg ook al snel te horen van de verloskunde dat ons baby’tje  ( het geslacht wisten we pas na de geboorte ) veel te klein was. Ik moest rustiger aan doen en minder werken. 

Na een geplande keizersnee was onze lisanne katherina daar ineens 1-03-2017 om 11.14. Haar 2de naam heeft ze te danken aan mijn vader en moeder  ( catrinus en henderina). Ze was een klein hummeltje die het best moeilijk had. Eigelijk had ze nog wel 2 weekjes langer in mijn buik mogen blijven, dat had ze misschien wel nodig gehad. 

Ze had een moeilijke start, uit de borst drinken kon ze niet goed en ook gaf ze steeds over. Na een paar dagen op de gewone verloskundige afdeling te hebben gelegen zijn we toch naar de kinderafdeling gegaan. Gelukkig ging het met kleine stapjes snel beter en mochten we naar huis. 

En nu 6 maand verder  ligt hier een klein blij meisje te spelen op haar speelkleed. Ze houd niet van groente maar fruit vind ze heerlijk. Ze is een dame die het op een gillen zet als ze haar ‘zin’ niet krijgt haha. 

Half jaar is voorbij gevlogen. Al vanaf dag 1 kunnen we niet meer zonder haar. Onze kleine vrolijke driftige meid.

2 Responses

Geef een reactie